Nieuwjaarsborrel 2023

Zaterdag 14 januari vanaf 17 uur vond in het clubhuis van vv Bunnik ’73 voor het eerst een heuse nieuwjaarsborrel plaats van de Regio. 14 van de 15 afdelingen gaven acte de prĂ©sence, in totaal ongeveer 40 aanwezigen. Ook was verenigingsconsulent Nora Dankers aanwezig.

Voorzitter Karin heette iedereen welkom en keek nog even kort terug op 2022 en vooruit op 2023. Voor de rest was het een informeel samenzijn van bestuursleden. Onder het genot van diverse drankjes zijn er naast de gebruikelijke wensen veel ervaringen en plannen uitgewisseld.

Penningmeester Eef had gezorgd voor een heerlijk chinees buffet dat eenieder zich goed liet smaken.

Rond 20 uur was het welletjes en gingen de aanwezigen weer huiswaarts

Dank aan de gastvrijheid van Bunnik ’73 en barman Gertje.

Volgend jaar weer…….